Activitats


Equip de fútbol Sala

 

Aquest any per segona vegada en la nostra história, la nostra gaiata compta amb equip de futbol sala en la lliga de colles i gaiatas que s’organitza des de la Junta de Festes de Castelló. La gaiata en aquest present curs participa en la primera de les dues lligues existents. La finalitat d’aquesta participació és la representació de la nostra gaiata i la seua divulgació, així com disposar d’una activitat oberta a la nostra comissió i als joves que la componen, així com amics de la nostra associació.

 

El nostre pessebre gaiater

 

Aquest proper nadal seran diferents, est seré el primer any que nostra gaiata dispondrá de pessebre en el nostre cau. El pessebre estara exposat durant tot el nadal i es podrà visitar pels comissionats, socis i tots els veïns de sector que vullguin en els dies que estaran marcats de visita.

Aquesta iniciativa sorgeix per poder de cara al futur crear un grup de treball de pessebre on es pugui anar a aprendre a dissenyar i treballar els materials per crear el pessebre, poder aprendre noves tècniques de pintura i belenisme en la seva més pura essència.

Així s’está creant el pessebre de la nostra associació…