Acte d’obertura de la Federació Gestora de Gaiatas


El passat dia 11 de septembre va tindre lloc en el saló de recepcions de la Diputació de Castelló l’acte d’obertura de la Federació Gestora de Gaiatas i va comptar amb la participació de nombrosos assistents. La cerimònia va estar presidida per la presidenta del patronat, Pilar Escuder Mollón, la vicepresidenta de la Diputació Provincial, Patrícia Porta Barberá, la presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma i la Federació Gestora de Gaiatas.

 

Van ser protagonistes les noves reines de les festes Carmen Molina i Gal.la Calvo, i que van estar acompanyades per les reines 2019 Natalia Palacio i Natalia Collazos, les madrines dels sectors, les madrines infantils i els presidents infantils, així com els principals representants de les gaiatas.

 

Una per una van anar compareixent les padrines, padrines infantils i els presidents infantils dels sectors en l’estrada preparada a aquest efecte. I entre ells als representants de la “SIS” “Fanal-Ravalet” la nostra madrina Camila Castelluchio Monroy, la madrina infantil Daniella Gimeno Segarra i el nostre gran president infantil Manuel Lumbreras Catalá, tots ells acompanyats pel nostre president Esteban Gual Ibáñez. Una tarde nit amb roses per a elles i chuches per als més xicotets. Mentrestant, els aplaudiments s’ensenyorien de les parets del palau de les Aules que traspuen història i província.

 

L’acte que va ser organitzat per la Gestora i presentat per Carla Bernat, reina de les festes del 2018, van dirigir unes paraules al públic Esteban Gual, president de la federació gestora de gaiatas, la presidenta del patronat, Pili Escuder i la vicepresidenta de la Diputació Provincial, Patrícia Porta.

 

Així mateix, discursos de les reines , en els quals van evocar la seua pertinença amb orgull a «una gaiata» com a associació de dinamització de les festes de la Magdalena. Paraules de les màximes representants del Castelló fester en verda maragda, que estaven acompanyades per les dames de la ciutat com a cort d’honor i entre elles la nostra representant infantil en la cort de Gal.la Calvo, Natalia Espada Jiménez i en la cort major de Carmen Ramos, Sonia Cabello Cabell. El “món de la festa” i en concret el nostre sector la “SIS” “Fanal-Ravalet” amb Camila, Daniella i Manuel esperaven ja la imposició de bandes com a símbol d’obertura en el camí cap a la Magdalena 2020.

 

 

Deixa un comentari