Cavalcada de Reis 2020


IMG_8620El dia 5 de Gener, és sinònim de joguines, de regals, és el dia en el qual SSMM els Reis Mags d’Orient desembarquen per fer arribar amb la seva màgia, els regals encarregats.

A la tarda, en la dàrsena del port de Castelló, en el nostre entranyable Grau, es va donar la benvinguda a tan il·lustres visitants, després amb un passeig a peu es va arribar a la tinença d’alcaldia perquè els nens tinguessin un primer contacte amb SSMM. Allí Melchor, Gaspar i Baltasar, van fer les delícies d’uns nens que estaven perplexes en veure els seus Reis tan d’a prop.

Ja una vegada dins de la ciutat de Castelló, va passar a la tradicional cavalcada que va recórrer els carrers cèntrics de la ciutat amb el llançament de caramels i el somriure dels presents fins a arribar a la plaça major, on els reis mags d’orient van rebre a tots i cadascun dels nens de la nostra ciutat que es van acostar fins a la cèntrica plaça major. I entre ells nostres màxims càrrecs infantils, Daniella Gimeno y Manuel Lumbreras.

 

 

Deixa un comentari