Sopar de nadal de la Federació Gestora de Gaiatas


Divendres passat dia 20 de desembre, va tindre lloc el tradicional Sopar de Nadal de la Federació Gestora de Gaiatas, coneguda col·loquialment en el món de la festa per el “Sopar de la Pascuera” . Van assistir, atenent la convocatòria de la Federació Gestora deGaiates, la Presidenta del Patronat de Festes,PilarEscuder, el Gerent del patronat de festes, Vicente Montolio, la Reina de les Festes, Carmen Molina, Dames de la Ciutat, Na Violant,Gaiater de l’any, membres de la Comissió del 75 aniversari, a més de Presidents, Presidentes i Madrines dels diferents sectors gaiateros. I com no podia ser d’una altra manera la representació de nostra gaiata 6, encapçalada per la nostra Padrina, Camila CastelluchioMonroy, acompanyada pel nostre President, Esteban Gual Ibañez.

La vetlada va transcórrer entre riures i anècdotes compartint bones viandes i excel·lents caldos. Una vegada finalitzada, el President de la Federació Gestora de Gaiatas, Esteban Gual, va prendre la paraula per a agrair la presència de tots, desitjar un Bon Nadal i agrair l’esforç de tots els col·lectius presents i sobretot dels presidents de les diferentsgaiatas. Va continuar el torn de parlaments, la Reina de les Festes. Caremn va voler dirigir unes sentides paraules a tots els presents, però amb especial afecte cap als presidents i madrines, com a representants de les comissions de Sector. Va lloar la labor que fan, tots i cadascun d’ells en pro de les festes, coneixedor, de l’esforç que suposa, dia a dia, treballar per i per a les festes de Castelló. Va finalitzar desitjant unes bones festes a tots, juntament amb les seues famílies. Tancant la ronda de discursos, la Presidenta del Patronat, Pilar Escuder, es va dirigir a tots els presents desitjant-los unes festes amb pau i harmonia entre familiars i amics.

Després del tradicional brindis, va tindre lloc l’esperat lliurament de la Pascuera a tots els presents. El President de la Gaiata 17 va fer lliurament de la primera a la Reina de les Festes a l’ésser de la seua mateixa gaiata. Seguidament van rebre el seu pascuera, la Presidenta del Patronat, el Gerent del patronat i el gaiater de l’any per part del president de la Gestora de Gaiatas. Així com les Dames de la ciutat, i entre elles la nostra representant Sonia Cabello Cabello, i Na Violant.

Després els presidents i presidentes de cadaGaiata va fer lliurament del seu corresponentpascuera a les Madrines. I tancant l’acte es va fer lliurament també d’una pascuera a tots i cadascun dels Presidents, membres de la Junta de Festes assistents, Prohom de la germandatdels cavallers, comissió del 75 aniversari, fotògrafs i Nacho propietari de la Taverna del Port.

Una nit especial amb la qual totes les Gaiatasvan voler brindar per unes bones festes, abrigallant a la seua Reina de les Festes, com a preàmbul d’una, cada vegada mes pròxima Magdalena 2020.

 

 

 

Deixa un comentari