Acomiadament representants 2023


El passat dilluns 4 de setembre en el Real casino antic de Castelló, va tindre lloc l’acte de comiat de les Reines, Dames de la Ciutat, madrines i presidents infantils de la Magdalena 2023.
L’acte es va iniciar amb un moment molt especial per a la nostra comissió, i és que el nostre president, Esteban Gual, va realitzar el lliurament al patronat de festes de la maqueta de la Gaiata guanyadora del passat concurs de Gaiatas Magdalena 2023.
Posteriorment torn de lliurament de detalls a les Reines, pregons, coixins i un anuari de tots els titulars de premsa del seu any fester. Així com lliurament de mètopes commemoratives per als pregoners, dames de la ciutat, dama dels Cavallers i representants dels 19 sectors gaiaters.
Aquella vesprada va ser el dia en què els nostres màxims representants de la Magdalena 2023, Teresa, Paula i Adrián arribaven al final del seu viatge com a padrines i president infantil del seu volguda Gaiata 6 Farola Ravalet.
Heu representat a la perfecció a la vostra comissió i al vostre sector, amb molta il·lusió, elegància i castellonerisme en cadascun dels actes als quals heu participat.
La vostra comissió vol donar-vos les gràcies pel meravellós any que hem pogut gaudir al costat de vosaltres i les vostres famílies!
Els vostres noms són i seran, part de la història de Farola Ravalet.
De la mateixa manera, també arribaven al final de la seua representació festera, les nostres dames de la ciutat, Daniella i Camila. Tot un orgull per a la nostra comissió haver tingut en la cort de les Reines dos grans representants i festeres, que han sigut exemplars en tot moment demostrant la seua elegància, il·lusió i sentiment per les nostres tradicions i les nostres festes.
Per sempre, 2023 !!!

Deixa un comentari