Festivitat del 9 d’octubre


La programació d’activitats commemoratives del Dia de la Comunitat Valenciana en la capital de la Plana s’estenen des de divendres passat dia 4 d’octubre, integrant nombrosos actes culturals, educatives i esportius, fins a concloure el 9 d’Octubre.

El passat 9 d’octubre, la celebració va continuar a Castelló amb la desfilada commemorativa, a partir de les 11.00 des de l’avinguda Rei Don Jaime, de l’associació l’Aljama, els Moros d’Alqueria i el Cavallers de la Conquesta. A continuació, a les 12 del migdia en la plaça Major, la banda municipal de Castelló ofreceióun concert amb les tres cultures i tot seguit va ser l’acte de commemoració del Nou d’Octubre de la Conlloga Muixeranga. Actes en els quals no van faltar les nostres padrines DaniellaGimeno Segarra i Camila Castelluchio Monroy, acompanyades pels nostres presidents ManuelLumbreras Catalá i Esteban Gual Ibáñez

Entre els actes que es van celebrar en aquest dia festiu també va estar el lliurament dels premis “Valenciá del any” per la FundacióHuguet, a l’Ajuntament. Les persones que enguany reben un reconeixement són l’escriptora i pedagoga Rosa Serrano i el grup de dones de Adona’t.

 

 

Deixa un comentari