Presentació Gaiata 4 “L’armelar”


El Palau de la Festa va viure el dissabte quinze de febrer l’última gala dins del cicle de presentació de les gaiates de cara a la Magdalena 2020. La gaiata 4, “L’Armelar”, va ser l’encarregada de posar el tancament a les presentacions d’aquesta edició i on Andrea Vicente Ribes i Noa Pascual Soler, són ja oficialment madrina i madrina infantil de la Gaiata 4 per a les festes de la Magdalena 2020. Totes dues abrigallades per tota la comissió, amics i familiars i acompanyades del seu president Alfonso Barrera, van viure una nit que difícilment podran oblidar.

En aquesta ocasió, la Gaiata prenc com a punt de partida de la presentació el record als 75 anys d’història de la comissió i els mateixos festejos de la Magdalena, així com l’homenatge a la història i tradició de Castelló.

D’aquesta manera, dues figures històriques i el relat de la Reconquesta, van centrar les representacions teatrals amb les quals van amenitzar l’esdeveniment i on els nostres màxims representants de “LA SIS” “FAROLA-RAVALET” la nostra madrina Camila Castelluchio Monroy, Daniella Gimeno Segarra com a madrina infantil i Manuel Lumbreras Català com a president infantil, juntament amb membres de la comissió de la SIS, tots ells acompanyats pel nostre president Esteban Gual Ibáñez. Vam voler acompanyar als amics de la gaiata 4, l’Armelar en el seu recorregut pels orígens de la ciutat de Castelló i en conformació de la cultura al seu voltant.

La tradició i el protocol es van intercalar amb els elements més tradicionals d’aquesta mena d’espectacles, com la imposició de bandes, el lliurament de rams de flors i les ofrenes, entre altres, transportant als presents a diferents elements tradicionals, de les nostres festes grans de Castelló i que, sense lloc a dubte, quedarà en el record d’Andrea Vicente i Noa Pascual madrina i madrina infantil respectivament impregnant el Palau de color música i història.

Finalment, la gaiata quatre també va entregar el premi Armeler d’Or 2020, on l’armeler 2019, el diputat per Castelló Vicent Sales Mateu li passa el testimoni a la seua amiga i companya la senadora per Castelló Salomé Pradas Ten, és ja l’armelera 2020.

La setmana gran de la ciutat està ja molt pròxima i L’Armelar va ser l’última de les presentacions de gaiates del programa festiu. Un cicle que va començar el mes de setembre del 2019, amb la presentació de la gaiata 3 “Porta del Sol”. Ara se succeiran les gales d’homenatge a les comissions de sector el dissabte vint-i-dos i el diumenge vint-i-tres de febrer, on si més cap renovarem la llum de la festa. Allí al costat de les nostres madrines Camila Castelluchio, Daniella Gimeno i presidents Manuel Lumbreras, Esteban Gual i la resta de la comissió de “LA SIS” estarem al costat dels nostres portaestendards, dames i acompanyants en la seua més que merescut homenatge.

 

 

Deixa un comentari